Equilibrium Professional Line by Gerovital

Cred că deja toată lumea știe că sunt o mare fană a produselor cu farmec de la Gerovital și Farmec, am vorbit în repetate rânduri despre produsele lor, și am să continui să îți povestesc despre ele deoarece sunt produse foarte bune, au un preț decent și sunt „de-ale noastre”.

A venit vremea să testez și eu noua lor gamă destinată, în special, pentru utilizarea în saloanele cosmetice. Deși este destinată pentru folosirea în saloane, poți și tu (la tine acasă) să te răsfeți cu aceste produse.

Până acum este singura gamă Gerovital din care nu am încercat încă niciun produs.

De vreo 2 ani, cred, am început să folosesc fiole cu acid hialuronic, le-am testat pe cele din gama H3 Evolution și H3 Hyaluron C și am fost mulțumită de ambele, eu le folosesc alternativ, uneori cumpăr o gamă după acea o folosesc pe cealaltă. Acestea 2 au un preț mai mic decât produsele din gama Equilibrium.

Am cumpărat 2 produse din noua gamă, fiole cu acid hialuronic 10% lipozomi cu acid hialuronic și fiole cu colagen și elastină 12%, fiecare cutie costă 178.50 Ron și conține câte 20 fiole fiecare, eu am profitat și de oferta de 25% reducere deci am plătit un preț mai mic, motiv pentru care le-am cumpărat pe amândouă. 

Mereu găsești oferte fie pe site fie în magazine; de reținut este că ofertele sunt diferite, nu au aceleași oferte în online și în offline. 

Comparație între gamele H3 și Equilibrium:

–       diferența de preț, dar cantitate dublă 10 fiole vs. 20 fiole 

–       concentrația mai mare la gama Equilibrium

–       fiolele din gamele H3 se folosesc zilnic, cele din gama Equilibrium se folosesc la 2 zile

–       având o concentrație mai mare, sunt mai hidratante și efectul este vizibil mai repede, despre asta încă nu mă pot pronunța deoarece le folosesc doar de vreo 7 zile

–       sunt destinate persoanelor cu vârsta de 30+ toate aceste fiole, însă niciodată nu este prea devreme sau prea târziu să ai grijă de tenul tău

O primă impresie este că pielea arată mult mai hidratată, produsul este mai consistent dar intră la fel de repede în piele și dimineața tenul este mai luminos. Poți folosi aceste fiole indiferent de tipul tău de ten și le poți împărți și cu partenerul de viață, deși recent au fost lansate și fiole pentru sexul opus. 

Eu, seara, după demachiere aplic conținutul fiolei pe ten și îmi masez pielea pentru câteva minute, este un adevărat răsfăț pentru tenul meu, uneori folosesc și roler jad-ul meu – depinde de starea de spirit. 

Îți recomand aceste fiole, însă dacă nu ești sigură sau până acum nu ai folosit acest gen de produse, ar trebui să începi cu cele care au un preț mai mic și după acea să le testezi pe acestea. Dacă ai un ten uscat sau normal după ce aplici fiola poți folosi și o cremă de față, eu o recomand pe cea din gama H3 Derma Plus Premium Care Crema oxigenare și hidratare, aceasta este preferata mea, o folosesc și eu seara deși am tenul gras.

Sunt curioasă dacă ai folosit vreodată aceste fiole și ce părere ai despre ele? 

P.S Atenție fiolele sunt din sticlă și necesită o atenție sporită atunci când rupi fiola, fiecare cutie vine cu câte un căpăcel cu care poți rupe capul fiolei sau poți folosi și un șervețel de hârtie, dar ai grijă să nu intre cioburi mici de sticlă în ser.

Produsele din gama Equilibrium le găsești aici.

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Maya Anabela spune:

    bun bun 😍 sa le folosesti cu placere, eu inca nu.s dispusa (financiar)sa ma rasfat cu asa tratamet

    Apreciat de 1 persoană

    1. Poti incepe cu cele mai ieftine, sunt in jur de 25 Ron si au un efect asemanator 😘

      Apreciază

  2. Suna foarte bine, trebuie sa le incerc 😊😊 Obisnuiesc sa le folosesc pe cele cu acid hialuronic, odata la cateva luni fac cate o cura de 1 saptamana. Pielea mea le adora.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Super, eu lunar le folosesc. Chiar m-au ajutat foarte mult 👍

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu